WESTERSINGEL BAR

Recentebeoordeling


4 sterren uit 78 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Westersingel bar. Meer weten? Ontdek meer

8 dec 2022 om 20:47 Lang wachten terwijl app aan gaf 58 minuten vervolgens dik 70 minuten gewacht
6 dec 2022 om 20:20 shoarma en aardappels prima van smaak. Helaas was het lauw bij aankomst terwijl wij 5 minuten fietstijd van de Westersingel Bar wonen
4 dec 2022 om 18:48 Op zich smaak was prima, eten was lauw toen het hier aan kwam een dat terwijl wij maar zes minuten er vandaag wonen.
4 dec 2022 om 2:16 Altijd top eten en nooit lang gewacht!
4 dec 2022 om 1:53 Ik had ons eten besteld om 5 uur kwam om 5 over 5 top
3 dec 2022 om 22:22 Heerlijk alleen het was niet echt warm
2 dec 2022 om 1:44 Beste doner in Groningen
1 dec 2022 om 21:22 Het eten was niet heel warm. Misschien in een warmhoudbox vervoeren? De smaak was uitstekend!
29 nov 2022 om 20:30 Erg lang wachten, niet erg warm meer. Niet bijzonder smakelijk
28 nov 2022 om 8:30 Niet eerder heb ik 1 uur en 45 min moeten wachten op een bestelling. Druk? Misschien. Maar ik woon op 400 meter afstand (kon de deur niet uit) van het restaurant. Ribs erg zout, maar wel lekker. Maar al met al toch een zo/zo gevoel qua kwaliteit/tijd
26 nov 2022 om 19:34 Lekker, goede porties met krokante patat / aardappeltjes.
25 nov 2022 om 3:19 Goed eten! Tot snel, een echte aanrader!